[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

Företagsfrukost i Njurunda

En solig morgon i maj samlades ett 80-tal företagare tillsammans med NjurundaFöretagarna och Näringslivsbolaget på Golfrestaurangen i Skottsund för att äta en mycket god frukost och lyssna till goda föreläsare. Leif Johansson, vd hos Länsförsäkringar inledde mötet. Därefter tog Oliver Dogo från Näringslivsbolaget vid med information om utvecklingen i vår kommun med bland annat nyetableringar som gjorts.

Kommunalrådet Jörgen Persson delade ut utmärkelsen ”Bra gjort för Njurunda” till Njurunda Motorklubb med diplom och blommor. Deras representant Mikael Löfqvist berättade om klubbens arbete och de investeringar som gjorts på över 10 miljoner. Skifu berättade om deras köp av Br Edstrands på Essvik och planerna som finns för detta Företagscentrum.

Unionen Egenföretag fanns också på plats och fick tillfälle att visa vilka fördelar som finns för ensamföretagaren att vara ansluten till Unionen Egenföretag. Avslutningsvis pratade Håkan Berggren från TankeCoaching om vikten av att ändra sitt sätt att tänka och fördelarna med detta.

Nästa företagsfrukost anordnas den 15 oktober av NjurundaFöretagarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikael Löfqvist, Njurunda Motorklubb berättar om deras verksamhet